Skicka in läsarfråga

Som du kanske redan känner till så har jag en liten ”avdelning” som heter läsarfrågor. Detta är inte på något sätt en avancerad historia, utan fungerar helt enkelt via e-post till urban@itpiraten.se.

Här kan du som läsare skicka in dina frågor och samtidigt finns en stor chans att, om frågan inte besvarats tidigare, få den publicerad på ITPiraten.se. På detta sätt hjälper vi ju alla andra som kanske har liknande frågor.

Saker att tänka på…

  • En viktig sak att tänka på är att tänka på detaljerna. Om du har problem med din telefon, nämn gärna vilken telefon du har.
  • Jag får in förvånansvärt många personliga frågor och undviker i regel att svara på dessa, så slösa inte bort din tid på dessa.
  • Dom flesta frågor går att hitta svar på via Google. Men du får gärna fråga ändå, kanske har jag en annan vinkel på problemet.
  • Inga frågor är dumma. Vi har alla olika kunskapsnivåer och allvarligt talat, man frågar för att man vill veta, eller hur?
  • Om du inte vill ha ditt namn publicerat på ITPiraten.se (förnamn oftast) så får du gärna nämna det i ditt mail.

Inte bara frågor och svar…
Givetvis kan du använda adressen urban@itpiraten.se till att skicka mer än bara frågor. Du kanske har ett förslag om vad jag ska titta närmare på. Kanske önskemål om en recension eller idéer om vad just du skulle vilja se mer av på ITPiraten.se. Jag tror inte på att lotsa besökare genom formulär, utan sköter all kommunikation så enkelt som möjligt.

 

Lycka till och fråga på. =)